Bouw eenvoudig uw site

Uw zakelijke website kan met behulp van een tool worden samengesteld. Men spreekt meestal van een CMS systeem. Een CMS systeem is via de link Beste CMS systeem makkelijk te bemachtigen. Zodra u het CMS systeem gekocht heeft, kunt u het installeren op uw webruimte.

Net na het overzetten van de bestanden kunt u de website bezoeken, zodra het installatiescript wordt gestart. De belangrijkste gegevens rondom uw site kunnen gedurende de installatie worden opgegeven. Daarbij kunt u daarnaast een beheeraccount aanmaken met behulp van het installatiescript. Met behulp van dit account zijn in de beheerpaneel beheerderstaken uit te voeren.

Mogelijk zoekt u functionaliteit om een klantenoverzicht aan te maken en aanmaken op uw site. Het CMS systeem biedt functies om dat op eenvoudige wijze te doen. Voor het beheer van banners is een apart beheerscherm. Het roteren van banners op uw site is geen enkel probleem.

Naast het aanmaken van affiliate banners kunt u daarbij zelf een productenoverzicht tonen en deze producten verkopen middels uw site. Daarnaast kan er online worden besteld. Nadat de klant heeft betaald, krijgt hij direct toegang tot de downloadbare onderdelen van een product. Er is geen handmatige actie van uw kant vereist. Bovendien met behulp van de e-mail ontvangt de klant eventueel een download link naar digitale producten. De inhoud van deze e-mail kunt u enigszins naar eigen inzicht wijzigen. U kunt hetzelfde doen met veel andere meldingen en teksten die op uw website zichtbaar zijn. U kunt behoefte hebben aan een demo voordat u het CMS pakket koopt.
Free Web Hosting