Een Nederlandse startpagina maken

Een gids voor websites, zo zou u een startpagina kunnen beschouwen. Een dochterpagina heeft doorgaans zijn eigen subdomein. Per onderwerp is er doorgaans een dochterpagina aangemaakt. Het samenstellen van een nieuwe startpagina is gratis. Websites hiervoor kunt u in Google zonder al te veel moeite vinden.

Het is overigens best toegestaan om over meer onderwerpen links op uw startpagina toe te voegen. U mag ook een algemene startpagina maken. Hierop vindt u in veel gevallen links omtrent diverse onderwerpen. Het is daarbij wel raadzaam om per onderwerp een categorie aan te maken.

U kunt meer over nieuwe startpagina aanmaken lezen op Een eigen startpagina maken. Het bevat ook tips om de kwaliteit van uw pagina hoog te houden. Een startpaginascript kan u helpen bij het opzetten van een eigen startpagina website. Er is vrij kort geleden nog een modern script uitgekomen. Aan het zelf bouwen van een dergelijk script zult u anders veel tijd kwijt zijn. Een bestaand script biedt een oplossing voor veel technische vraagstukken die u dan alsnog zelf zou moeten oplossen.

Startpagina’s met relevante links krijgen in de zoekmachines een streepje voor. Heden ten dage is het belangrijk dat u onderscheidend bent met uw startpagina. Een tip is om uw startpagina aan te vullen met hier en daar een afbeelding en een stukje informatieve tekst. Vaak plaatst men namelijk alleen maar links. Door iets anders te doen is uw startpagina onderscheidend.

Het plaatsen van banners of advertenties is het overwegen waard wanneer het goed loopt met de hoeveelheid bezoekers. Er bestaan een aantal platformen om dit voor u eenvoudig te maken. Met startpagina’s is zo nog altijd geld te verdienen.
Free Web Hosting