Je eigen startpagina

Met een eigen startpagina hebt u veel mogelijkheden. Er hoeft doorgaans niets betaald te worden voor een eigen startpagina. Vaak wordt een startpagina rondom een bepaald thema gebouwd.

Maak eerst rubrieken aan op uw startpagina. Links maakt u binnen de rubrieken aan. Soms mogen er ook afbeeldingen en langere teksten aan uw startpagina worden toegevoegd.

Startpagina’s kunnen worden gebruikt om de zichtbaarheid te vergroten van uw eigen site. Een extra zakcentje verdienen met een linkpagina is ook mogelijk. Daarvoor kunt u bijvoorbeeld een aantal affiliate links plaatsen op uw dochterpagina. Of u toont advertenties van Google Adsense op uw dochterpagina. Er zijn ook mensen die geld willen betalen voor een link vanuit uw startpagina naar hun site.

Er is over startpagina’s wel wat geschreven online. Onder andere de tekst eigen startpagina samenstellen is erover te vinden. Over het onderwerp startpagina staan meer teksten op die site.

Hier volgt nog een tip. Wilt u op een bepaalde site graag een link hebben? Is daarvoor een link terug nodig? Plaatst u die liever niet op uw belangrijkste website? Er is niets op tegen om de retourlink gewoon op uw startpagina te plaatsen. Wanneer 2 sites direct naar elkaar linken wordt dit vaak als linkruil gezien. U heeft dus een prima reden om de retourlink niet op uw eigen site te plaatsen.
Free Web Hosting