Maak eenvoudig een eigen portaal site

Eenvoudig backlinks verkopen kan eenvoudig wanneer u een eigen startpagina website heeft. De link zal meteen toegevoegd worden aan de website na een succesvolle betaling. Er wordt automatisch gecontroleerd of de betaling is gelukt.

Met behulp van startpagina websites is een betere waardering te verkrijgen. Daarbij is het mogelijk om meerdere startpagina’s toe te voegen aan uw website. Elke rubriek op een individuele startpagina kan daarbij een categorie omhelzen binnen dat onderwerp. U kunt kosteloos een eigen startpagina samenstellen op een groot aantal Nederlandse websites.

Ook kunt u zelf een startpagina website in elkaar zetten. Op marktplaats script kopen staat veel informatie over het realiseren van een startpagina website met behulp van een daarvoor bedoeld PHP script. Op de website van de aanbieder kunt u online betalen. Heeft u betaald voor het script, dan kan het vanaf de site van de aanbieder gedownload worden.

Bent u in het bezit van een startpagina website, dan kunt u gemakkelijk backlinks verkopen aan website eigenaren. De link zal meteen toegevoegd worden aan de website na een succesvolle betaling. Ook kan de website eigenaar betalen met een retourlink.

Het systeem installeren zal u nauwelijks moeite kosten. U kunt tijdens de installatie de login gegevens van uw beheeraccount zelf kiezen. U kan een betere waardering verkrijgen wanneer u gebruikmaakt van startpagina websites. Daarbij is het mogelijk om meerdere startpagina’s toe te voegen aan uw website. U kunt meerdere rubrieken toevoegen aan een startpagina waarbij iedere rubriek een deelthema omvat. Op verschillende Nederlandstalige sites kunt u kosteloos een eigen startpagina samenstellen.
Free Web Hosting