Start uw eigen marktplaats

Er zijn diverse opties om met een eigen marktplaats geld te verdienen. U kunt gebruik maken van een kant en klaar script. Meer daarover kunt u lezen op Maak uw eigen marktplaats. U hoeft niets te weten van de techniek om dit te realiseren. Schaft u een kant en klaar marktplaats CMS aan, dan is er geen noodzaak meer om een webdeveloper in te huren. U krijgt de beschikking over een beheeromgeving. Daarmee past u de advertentie website heel gemakkelijk aan. Beschikt u over een beheerdersaccount, dan is inloggen eenvoudig te doen. Met beheerdersrechten zal het geen probleem zijn om alle instellingen te wijzigen. Een marktplaats script dat goed aan te passen is, daarover leest u meer op Begin uw eigen advertentie website. U kunt de bronbestanden direct downloaden na de aanschaf van het marktplaats script.

Hierboven staat een link die u kunt aanklikken als u meer informatie over het marktplaats script wilt. Het installeren van het script is niet moeilijk. Voor het maken van een advertentie website is het ook belangrijk dat u webhosting aanschaft en een domeinnaam registreert. Het advertentie script dient te worden geïnstalleerd op uw webhosting pakket. U wordt daarbij geholpen door een afzonderlijk installatie script. Nadat het script klaar is met de installatie, kunt u de nieuwe advertentie website meteen gebruiken.

Het is heel gemakkelijk om iets te wijzigen aan de advertentie website. Via het beheerpaneel voert u een wijziging op een gemakkelijke manier door. Tijdens de installatie kunt u zelf de inloggegevens van uw beheeraccount kiezen. U kunt dit account voor beheerderstaken gebruiken. Tevens is het mogelijk om wachtwoordherstel aan te vragen voor een kwijtgeraakt wachtwoord. Op het aan het account gekoppelde e-mailadres zult u de wachtwoordherstel instructies ontvangen.

Misschien wilt u een banner plaatsen op uw advertentie website. Het script biedt voorzieningen hiervoor. Het toevoegen van een banner is in de beheeromgeving heel eenvoudig. Deze banners kunnen naar uw eigen producten verwijzen. Maar het is ook mogelijk om een banner van Google Adsense of een affiliate banner te plaatsen.

Weet u niet meer wat het wachtwoord van uw gebruikersaccount is? Geen reden tot paniek. Het wachtwoord kunt u resetten via het inlogformulier van de beheeromgeving. Van deze optie kunnen adverteerders eveneens gebruik maken. Maakt men van wachtwoordherstel gebruik, dan ontvangt men per e-mail de instructies voor een nieuw wachtwoord.
Free Web Hosting