Uitgebreide advertentie site runnen

Voor het toevoegen van de benodigde functionaliteiten aan uw advertentie website, kunt u gebruikmaken van de taal PHP. Als u er voldoende kennis voor bezit, is zelf iets maken in PHP prima te doen. Een andere opties is het aanschaffen van een kant en klaar marktplaats CMS script.

U kunt flink wat tijd besparen door een kant en klaar script aan te schaffen. Van uw kant hoeft er immers geen tijd meer te worden gestopt in het programmeren. Het kopen van een reeds bestaand script zal goedkoper zijn dan het opnieuw laten bouwen van een script. Is er sprake van fouten in het script, dan is duidelijk bij welke partij u moet zijn.

Zou het aanschaffen van een kant en klaar advertentie script interessant voor u kunnen zijn? U zou iets aan de pagina Een nieuwe advertentie site runnen kunnen hebben. Als u de links volgt, komt u op de website van de aanbieder van het PHP script. Betaling geschiedt meteen online. Wanneer u heeft betaalt, kunt u meteen de benodigde bestanden downloaden. Er zal verder een e-mail naar u worden gestuurd waarin de download link staat. U kunt dan op een later tijdstip opnieuw de bestanden van het script downloaden.

Op deze wijze is het downloaden van nieuwe versies ook mogelijk. Na het uitpakken van de bestanden kunnen ze naar de webserver gekopieerd worden. Het is ook noodzakelijk om een database aan te maken, wanneer u het script wilt gebruiken. Het is gebruikelijk dat er voor de nieuw website een afzonderlijke database wordt toegevoegd aan het systeem.

U voert tijdens het uitvoeren van het installatie script de belangrijkste gegevens voor de nieuwe site in. In het tweede scherm kunt u de databasegegevens invullen. In het 3e scherm mag u zelf de inloggegevens voor uw beheerdersaccount kiezen.
Free Web Hosting