Affiliate inkomen met uw eigen affiliate internetshop

Met behulp van een affiliate script is het generen van extra inkomsten eenvoudig te doen. Via de pagina die verderop in dit artikel wordt genoemd, kunt u een script aanschaffen waarmee u een affiliate shop kunt bouwen. Nadat u zich heeft aangemeld bij een affiliate netwerk zoals bijvoorbeeld Daisycon, kunt u beginnen met het promoten van producten. Een affiliate webwinkel kan worden gebruikt voor de verkoop van producten van derden, waarbij u per verkoop een commissie ontvangt. Via de link in dit artikel schaft u een PHP script aan, waarmee het maken van een affiliate site heel makkelijk is.

Als u wilt weten hoe u online extra geld kunt verdienen, dan zou u eens moeten doornemen. Het beginnen van een affiliate webwinkel is eenvoudig te doen met behulp van de software die u middels de link kunt downloaden. Productfeeds zorgen ervoor dat de productinformatie binnen uw webshop automatisch wordt geactualiseerd.

U houdt de productinformatie actueel door de productfeeds om de zoveel tijd opnieuw in te lezen. In de verschillende feeds staat de productinformatie die u binnen uw webshop kunt opnemen. Een script waarmee u deze producten kunt inladen en kunt promoten binnen uw affiliate shop, kunt u downloaden op de pagina . Of sparen voor een extra vakantie. Met behulp van productfeeds kunt u producten geautomatiseerd binnen de webwinkel opnemen.

Verder is het toevoegen van banners aan uw website eenvoudig te doen. Er is een groot aantal ruimtes binnen uw site waar die banner geplaatst kan worden. Banners aan uw shop toevoegen is eenvoudig via het beheerpaneel te doen. Met deze beheeromgeving brengt u ook andere aanpassingen aan binnen uw webwinkel.
Free Web Hosting