Nieuwe startpagina maken

Goed gevonden worden in de zoekmachines is altijd nuttig indien u extra inkomsten kunt gebruiken. Het internet kan immers zorgen voor uitbreiding van uw klantenkring. Andere websites die naar uw website verwijzen door middel van een link helpen bij het vergroten van de online vindbaarheid. U kunt op veel startpagina websites een dochterpagina aanmaken. Hier kunt u een dergelijke link naar uw site plaatsen. Dit is in de meeste gevallen kosteloos. Uw geheel eigen startpagina website opzetten is een andere optie.

Maakt u bij een bestaande website een dochterpagina aan, dan kleeft daar ook wel een nadeel aan. Uw aangemaakte dochterpagina kan zomaar worden verwijderd. Er is voor de websitebeheerders geen verplichting tot opgaaf van een reden. Sterker nog, men hoeft u zelfs niet op de hoogte te stellen van de verwijdering.

Meer informatie over het bouwen van uw eigen startpagina website is te vinden in Een nieuwe website samenstellen. U kunt met behulp van een startpagina script zelf ook een startpagina website beginnen. U bent dan niet van anderen afhankelijk. Zolang u netjes betaalt voor uw webhosting, zal de site in de lucht blijven. Zo kan de continuïteit worden gegarandeerd.

De startpagina website kan vaak aan uw bestaande hosting pakket worden toegevoegd. Veel providers ondersteunen meerdere domeinnamen op uw hosting account. Is dit bij uw pakket het geval, dan hoeft u geen geld uit te geven aan een tweede webhosting pakket. Webhosting is overigens zo goedkoop tegenwoordig. Webhosting kost maar een paar euro per maand.

Investeert u in een goed startpaginascript, dan kunt u daarmee waarschijnlijk ook links verkopen. Daarbij wordt de link na de betaling in de meeste gevallen automatisch geplaatst. Het aankoopbedrag kunt u dus in veelvoud terugverdienen met een startpaginascript. Heeft u tijd om met een startpaginascript aan de slag te gaan? Met een startpagina script heeft u een goede basis voor een winstgevende website.
Free Web Hosting