Uw Nederlandse startpagina maken

De meeste startpagina websites die u zult vinden, zullen Nederlandstalig zijn. De eerste website met de indeling in dochterpagina’s en rubrieken was dan ook een Nederlandse website. De link directories die u in het buitenland ziet, hebben toch weer een andere uitstraling. Veel Nederlandse websites hebben de opzet van startpagina.nl overgenomen.

Linkbuilding is iets waarvoor startpagina’s uiterst nuttig zijn. Een eigen startpagina samenstellen kan op een groot aantal websites zonder dat u daarvoor hoeft te bepalen. Op deze manier kunt u gratis links bouwen naar uw website. Een startpaginascript gebruiken is slim als u zelf een startpagina website wilt maken. U heeft naast een startpaginascript ook een eigen domein en een webhosting pakket nodig. U kunt Goede startpagina eens doornemen als u een dergelijk PHP script zou willen aanschaffen. U kunt met het verkopen van links geld met uw startpagina website verdienen.

De gebruikers van uw website kunnen heel gemakkelijk een eigen startpagina maken. Hiervoor dienen zij zich wel eerst via het aanmeldformulier aan te melden op de website.. Men kan dit account gebruiken voor het bewerken en aanmaken van startpagina’s. Het moet gaan om een eigen startpagina. Men kan de startpagina van een andere gebruiker niet wijzigen. Met een eigen startpagina website bent u beheerder met alle rechten. Dan kunt u wel alle startpagina’s wijzigen.

Allereerst zet u de bronbestanden van het startpaginascript over naar de webruimte. Vervolgens dient het installatiescript te worden gedraaid. Er wordt om een aantal gegevens gevraagd. De inloggegevens van uw nieuwe beheerdersaccount kunt u bijvoorbeeld tijdens het installeren zelf bepalen. Als de installatie klaar is kunt u inloggen en de kleuren van uw startpagina website wijzigen. De kleuren van individuele dochterpagina’s en rubrieken kunt u ook aanpassen.
Free Web Hosting