Je advertentie website goedkoop starten

Een marktplaats is makkelijk te bouwen als u daarvoor een marktplaats script gebruikt. Via een speciaal daarvoor bedoeld inlogformulier logt u in. Eenmaal ingelogd, dan kunt u als u beheerrechten heeft alles aanpassen. Over een handig marktplaats script waarmee dit het geval is, kunt u meer lezen op Uw advertentie website betaalbaar bouwen. U kunt het marktplaats script online aanschaffen en na de aanschaf kunt u het direct downloaden. Als u dat wilt dan kunt u rubrieken op uw site zo instellen dat voor advertentieplaatsing betaald moet worden.

Via de beheeromgeving past u per losse categorie eenvoudig de prijs aan. Nadat u een prijs heeft aangepast via de beheeromgeving, wordt direct de nieuwe prijs gerekend bij het aanmaken van een nieuwe advertentie. Er is geen enkele technische handeling vereist.

Bij elke advertentie kan men heel gemakkelijk een aantal formulieren tevoorschijn halen. Via een reactieformulier kan een reactie bij een advertentie worden achtergelaten. Een ingevuld reactieformulier zal naar het e-mailadres van de adverteerder worden gestuurd. Daarnaast is er de mogelijkheid om een advertentie bij de beheerder te melden. Bijvoorbeeld voor als er iets niet klopt met de advertentie. Er zijn meerdere afbeeldingen toe te voegen aan een advertentie.
Free Web Hosting