Gemakkelijk een eigen portaal site realiseren

Het beginnen van een linkportaal is niet ingewikkeld. Het is een kwestie van de juiste tool gebruiken. Het is raadzaam om gebruik te maken van een PHP script voor het bouwen van uw startpagina website. Het meeste werk is al voor u gedaan met een kant en klaar script.

Een startpagina website kan tevens vrij eenvoudig worden ingezet voor affiliate marketing. Dan is dit vrij eenvoudig te doen. Affiliate links zijn op dezelfde manier toe te voegen als reguliere links.

Wilt u meer over een dergelijk script weten? Dan kunt u de pagina hoe maak je een startpagina eens doornemen. Daar vindt u een link waarmee naar een handig PHP script wordt verwezen. Online schaft u dit PHP script eenvoudig aan. Direct na de betaling kunt u de bestanden van het script downloaden. Meer over het script kunt u te weten komen via de in dit artikel vermelde link.

U zet na de aanschaf eerst de bestanden over naar uw webserver. De 1e keer dat u uw nieuwe website bezoekt, wordt het installatie script gestart. De belangrijkste gegevens voor uw site geeft u tijdens de installatie op. Verder vult u de gegevens voor de databaseverbinding in tijdens het uitvoeren van dit script. De content van uw startpagina website zal door het PHP script in de database worden opgeslagen.

U kunt per afzonderlijke startpagina de gegevens voor de zoekmachines instellen. Het is gebruikelijk om per thema een aparte dochterpagina aan te maken. Zo kunt u links plaatsen die over hetzelfde onderwerp gaan. Dit komt de ranking van de websites ten goede.

Klik op de bovenstaande link om meer informatie over het script te krijgen. Ook kunt u natuurlijk zelf een script bouwen. Daar gaat wel enige tijd overheen. Een script aanschaffen zal een tijdsbesparing inhouden. U kunt zich direct concentreren op de daadwerkelijke content.
Free Web Hosting