Een moderne advertentiewebsite maken

U kunt heel makkelijk geld verdienen met een eigen marktplaats. Er zijn meerdere rubrieken aan te maken waarin vervolgens de advertenties door de adverteerders kunnen worden geplaatst. De nieuwste advertenties worden op de homepage weergegeven. Hoe het overzicht is ingedeeld kunt u zelf bepalen.

Het is heel makkelijk om inkomsten met een eigen advertentie website te genereren. Het plaatsen van affiliate banners is heel makkelijk te doen. Bij affiliate marketing verdient u geld met de verkoop van producten van een andere partij. Het is ook mogelijk om affiliate feeds in te laden en de producten in die feed als advertentie aan uw advertentiewebsite toe te voegen. Daarbij bestaat er de mogelijkheid om een affiliate link toe te voegen bij de advertentie.

Via advertentie script kunt u meer informatie vinden over een script waarmee een eigen marktplaats eenvoudig te realiseren is. De marktplaats website bevat een speciale pagina voor aanmelden van nieuwe adverteerders. Diverse foto’s kunnen er door een adverteerder worden toegevoegd. Het aantal foto’s dat per advertentie mag worden toegevoegd, kan worden ingesteld in het beheerpaneel.

Per categorie op de advertentie website kunt u de relevante meta tags instellen. In de beheeromgeving kunt u per rubriek de sleutelwoorden en een omschrijving invoeren. Dit draagt bij aan de vindbaarheid van de website in de zoekmachines.

De beheeromgeving bevat schermen om de kleuren van de website aan te passen. Zo kunt u een uniek ogende marktplaats website samenstellen. In een zucht en een scheet is het script geïnstalleerd op uw webhosting. Het zal niet veel tijd in beslag nemen om het script te installeren.

De algemene gegevens voor uw website kunnen worden ingevoerd in het eerste scherm van het installatieprogramma. Gegevens voor de databaseverbinding kunnen in het 2e dialoogvenster worden ingevuld. Via het 3e scherm is een gebruikersnaam en een wachtwoord in te vullen. U kunt met behulp van een meegeleverd beheerscherm uw eigen marktplaats website beheren.
Free Web Hosting