Je eigen marktplaats maken

Er is geen kennis van websites bouwen nodig om met het script te werken. Het installeren vereist niet heel veel technische kennis. Vanaf de site van de aanbieder kunt u de handleiding voor het installeren downloaden. Daarnaast is het mogelijk om hulp van de aanbieder te krijgen hierbij. Na de installatie kunt u beheerderstaken uitvoeren met behulp van uw beheerdersaccount.

De pagina eigen marktplaats bevat meer informatie over het beginnen van een eigen marktplaats. Een advertentie script daarvoor gebruiken is een slim idee. Op een simpele wijze kunnen met een advertentie script wijzigingen aan uw marktplaats website worden doorgevoerd.

U heeft gedurende de installatie zelf de controle over de aan te maken gebruikersnaam met het bijbehorende wachtwoord. Het grote voordeel van een kant en klaar script is dat u zelf geen advertentie script meer hoeft te bouwen. De functionaliteiten zijn al voor u gemaakt.

Het is heel gemakkelijk voor iemand om zich op uw marktplaats website aan te melden. Dat registreren gebeurt via een aanmeldformulier op uw advertentie website. Er zal een melding worden weergegeven op de website wanneer er ongeldige gegevens in het formulier worden ingevuld.

Bij iedere rubriek kunt u de zoekwoorden van die rubriek instellen in de beheeromgeving. Over de zoekmachines hoeft u zich dus niet druk te maken met een kant en klaar advertentie script.

Wordt er een advertentie toegevoegd in een betaalde rubriek, dan kan de betaling online worden geregeld. Er zijn verder allerlei opties waarvoor u een bedrag kunt rekenen.
Free Web Hosting