Maak een lijst van je favoriete websites

Een startpagina site maken kan met een daarvoor bedoeld PHP script. Er geldt hierbij geen beperking op de hoeveelheid startpagina’s die kan worden toegevoegd aan de site. Zij melden zich heel gemakkelijk aan via een registratieformulier op uw website.

Over het script waarmee een dergelijke site te bouwen is, staat meer informatie op de pagina Je bookmarks online beheren. Bookmarks worden geplaatst binnen de op de pagina aanwezige rubrieken. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om speciale rubrieken toe te voegen, bijvoorbeeld een rubriek met daarin een overzicht van het laatste nieuws. Het gaat daarbij om een modern script. Soortgelijke PHP scripts bestaan vaak al langer maar zijn nooit echt bijgewerkt. Het script maakt de pagina’s responsive, zodat u ook op de mobiele telefoon de website kunt bekijken.

De voorpagina kunt u net zo behandelen als de andere dochterpagina’s van uw website. Naast links kunt u diverse widgets aan een dochterpagina toevoegen. U kunt in een widget bijvoorbeeld een weerkaart tonen. Na het wijzigen zijn de nieuwe kleuren direct op de dochterpagina zichtbaar.

Geld verdienen kunt u ook met banners doen. Dit kunnen affiliate banners zijn, die u op verschillende locaties op de website kunt plaatsen. Zo kunt u bijvoorbeeld geld met behulp van Tradedoubler verdienen. Een voorbeeld van een affiliatenetwerk dat u kunt gebruiken is Tradedoubler.
Free Web Hosting