Maak een eigen startpagina

Een eigen startpagina kunt u op verschillende websites maken. Dit is gratis. Voor uw startpagina wordt een subdomein gereserveerd. U kunt dus gratis gebruik maken van de voordelen die een startpagina biedt.

In feite is het gewoon een grote lijst met links. De links worden gesorteerd op onderwerp. Voor de onderwerpen kan men rubrieken aanmaken. De kolommen op de dochterpagina bestaan uit rubrieken. In een oogopslag kan een bezoeker zien of u biedt wat hij zoekt. Ook de zoekmachines moeten weten waar uw links over gaan en zij gebruiken onder andere de rubriektitel. Gebruik zoekwoorden in de titel.

Het is mogelijk om uw eigen startpagina website te maken zonder dat u kennis van HTML hoeft te hebben. Wilt u daar meer over weten? Lees dan eens Startpagina script. U kunt geld met uw startpagina verdienen. Op uw startpagina kunt u banners plaatsen die wijzen naar uw product. U kunt Google Adsense plaatsen. Maar er zijn tevens voldoende mensen die voor een link willen betalen. Men koopt dan een vast aantal links in en betaalt een afgesproken bedrag.

Startpagina’s zijn goed voor zoekmachine optimalisatie. Nog beter is wanneer u een startpaginascript gebruikt.

Free Web Hosting