Nieuwe site beginnen

Voor het beheer van uw website is het wijs om een CMS pakket te gebruiken. Bij een CMS pakket doet u via een simpel te bedienen beheeromgeving de wijzigingen aan de site. Een wijziging aan een onderdeel van de site hoeft u vaak maar eenmaal door te voeren in het CMS pakket. De nieuwe versie van dit onderdeel wordt dan overal meteen goed weergegeven. Dit is anders wanneer u geen CMS programma gebruikt. Dan is het vaak nodig om meerdere bestanden op uw webhosting pakket te wijzigen.

Voor het gebruik van de CMS software is het niet nodig om veel te weten over HTML en CSS. Vooral wanneer het gaat om dingen als het wijzigen van tekst of het toevoegen van een plaatje. Online handleidingen voor de verschillende CMS systemen zijn er voldoende te vinden.

Het is verstandig om in alle gevallen gebruik te maken van CMS software. Heeft uw site niet veel pagina’s, kies dan toch maar voor een CMS pakket. De kans bestaat immers altijd dat u de site wilt uitbouwen. Meer informatie over CMS software kunt u vinden in het artikel Mijn nieuwe website maken. Er zijn genoeg techneuten die willen meekijken en u kunnen helpen bij het aan de praat krijgen van de CMS software. Als u uw weg in de software gevonden hebt, bent u blij dat u een dergelijk systeem gebruikt.
Free Web Hosting