Eigen startpagina online zetten

Het is niet heel moeilijk om een Nederlandse startpagina in elkaar te zetten. Er zijn veel sites waar u gratis uw eigen startpagina kunt registreren. Als u een gebruikersaccount aanmaakt krijgt u toegang tot een controlepaneel waarmee u eenvoudig uw eigen dochterpagina aanmaakt.

Een account kunt u via een aanmeldformulier op de startpagina website aanmaken. Na het aanmaken van het account kunt u simpel een nieuwe startpagina op de website toevoegen. Bij het aanmaken van een startpagina mag u een subdomein kiezen waarop de startpagina bereikbaar zal zijn. Soms moet u ook meer omtrent uw nieuwe startpagina invullen, maar het is niet lastig om dit te doen. Een eigen startpagina aanmaken vereist geen diepgaande technische kennis.

De startpagina is opgebouwd uit verschillende rubrieken, welke u zelf dient toe te voegen. U plaatst de links hier in. Op de startpagina ziet u zo een indeling van de links. Naast links worden er soms ook afbeeldingen en video’s afgebeeld. Of stukken tekst. Op een aantal startpagina websites kunt u op deze manier reclamemateriaal toevoegen. Zo kunt u ook een inkomen genereren met uw startpagina. Meer mogelijkheden over startpagina’s vindt u in het artikel eigen startpagina.

Met sommige scripts kunt u links verkopen op uw startpagina website. Het script kan doorgaans zelf zien of de betaling succesvol is verlopen. De link wordt dan direct weergegeven op de startpagina. Er is webhosting nodig om zelf een dergelijke website op te zetten. Op deze webhosting installeert u vervolgens een startpagina script. Zo houdt u zelf het heft in handen. U kunt dan zelf bepalen hoeveel pagina’s u aanmaakt en hoeveel links u plaatst. U kunt dan zelf alles over de inrichting van de website zelf beslissen.
Free Web Hosting