Uw eigen startpagina

Een eigen startpagina kan een grote aanwinst zijn op uw marketingactiviteiten. Er hoeft doorgaans niets betaald te worden voor een eigen startpagina. Vaak wordt een startpagina rondom een bepaald thema gebouwd.

U kunt rubrieken aanmaken op uw eigen dochterpagina. Links maakt u binnen de rubrieken aan. Bij een deel van de startpagina websites mag u binnen de rubrieken ook afbeeldingen plaatsen. En teksten.

U kunt startpagina’s inzetten om de zichtbaarheid van uw eigen website te vergroten. Een startpagina kan ook zorgen voor wat extra inkomsten. U kunt bijvoorbeeld affiliate links weergeven. Ook biedt Google Adsense mogelijkheden om geld te verdienen. Er zijn ook mensen die geld willen betalen voor een link vanuit uw startpagina naar hun site.

Over startpagina’s is online wel wat te vinden. Het artikel Wat is een startpagina? gaat bijvoorbeeld over het aanmaken van uw eigen startpagina. Over het onderwerp startpagina staan meer teksten op die site.

Heeft u graag een link op een bepaalde website? Is daarvoor een link terug nodig? Bent u wel bereid een link terug te plaatsen, maar niet op uw hoofdsite? Er is niets op tegen om de retourlink gewoon op uw startpagina te plaatsen. Een zoekmachine waardeert zulke links vaak ook meer dan 2 sites die een linkruil hebben gedaan.
Free Web Hosting