Beheer startpagina

Misschien wilt u meer gaan ondernemen via het internet. De vindbaarheid van uw website kan worden vergroot door links aan te maken naar uw site op een aantal eigen startpagina’s. Een complete website met dochterpagina’s die naar uw eigen website linken, is ook een goed idee. U kunt voor beide opties kiezen. Op een aantal websites die u online kunt vinden is het mogelijk om zonder extra kosten een startpagina samen te stellen.

Hoe lang uw pagina blijft voortbestaan is dan wel onbekend. De websitebeheerder kan uw dochterpagina verwijderen wanneer hij dat wil. Hij hoeft daarvoor geen reden op te geven. Er kan een voorwaarde worden gesteld voor het aantal links dat u minimaal dient toe te voegen aan uw startpagina. Na enige tijd kan men besluiten uw pagina uit de lucht te halen wanneer er op dat moment nog steeds niet aan de voorwaarde wordt voldaan.

Wilt u er meer over lezen, dan verwijzen we u graag naar het artikel beheer van uw startpagina. U vindt er allerlei tips. Online is onderscheidend zijn van groot belang. Binnen slechts enkele seconden weet de bezoeker of hij op de pagina gaat blijven. U kunt de startpagina uitbreiden met extra teksten en plaatjes om hem interessant te maken.

Verder is zelf een startpagina website bouwen ook een optie. U bent dan de baas over de hele website. Een ander heeft dan geen mogelijkheid om een startpagina van u te verwijderen. Soms is het beter om veel tekst en slechts enkele belangrijke links op uw pagina te plaatsen. Dan gaat u de twintig links niet halen. Een minimumeis qua aantal links die regelmatig voorkomt. De indeling bepaalt u helemaal zelf wanneer u een eigen website met dochterpagina’s heeft.
Free Web Hosting