Uw eigen marktplaats maken

Heeft u geen verstand van de techniek, dan kunt u goed zelf een advertentie website maken. Voor het starten van een advertentie website moeten een aantal dingen geregeld worden. In eerste instantie is een eigen domein handig om te hebben. Daarbij is er webruimte nodig. Webhosting is betaalbaar en snel af te sluiten.

Vindt u een kant en en klare oplossing wel interessant? Dan kunt u de pagina marktplaats script kopen doornemen. Een advertentie script bevat de functies die u voor uw advertentie website nodig heeft. U zult tevens een webhosting pakket en een eigen domein moeten hebben ervoor. U installeert het advertentie script op uw webhosting pakket.

U mag zelf de inloggegevens invoeren voor uw beheerdersaccount. Het account geeft u de mogelijkheid om in te loggen en veranderingen aan uw website aan te brengen. U kunt bijvoorbeeld op deze wijze eenvoudig het uiterlijk van uw advertentie website veranderen. Voor adverteerders geeft een eigen account de mogelijkheid om advertenties te plaatsen.

U kunt de instellingen van uw marktplaats website heel simpel wijzigen. Deze wijzigingen kunnen met behulp van de beheerpaneel van het marktplaats script worden gedaan. Het maximum aantal foto’s dat bij een advertentie mag worden geplaatst, is zo in te stellen. Voor de aanvullende mogelijkheden bij het aanmaken van een advertentie, kunt u verschillende prijzen opgeven. Wanneer beheerder kunt u rubrieken aanmaken, veranderen en verwijderen. Per categorie zijn de meta gegevens voor de zoekmachines makkelijk te wijzigen.

Per aanvullende mogelijkheid bij een advertentie plaatsen kan een aparte prijs worden ingesteld. Op diverse manieren is geld verdienen met het advertentie script dus mogelijk. Adverteerders kunnen op diverse wijzen betalen. Zo zal het grootste deel van de adverteerders volgens zijn favoriete betaalwijze kunnen betalen.
Free Web Hosting