Startpagina beheer

Een startpagina script maakt het mogelijk om zonder technische kennis aanpassingen aan uw startpagina te verrichten. Een eigen startpagina opstellen kan bij een aantal websites die via de zoekmachines eenvoudig zijn te vinden. Uw startpagina updaten om de zoveel tijd is dan ook van belang. Door regelmatig dode links te verwijderen, houdt u de startpagina schoon. Het is goed om ook regelmatig nieuwe links aan uw startpagina toe te voegen.

Op een startpagina website zijn de dochterpagina’s vaak ingedeeld naar onderwerp. Op de dochterpagina kan met behulp van rubrieken een indeling in deelonderwerpen gemaakt. Heeft u een startpagina over Zuid-Amerika, dan kunt u bijvoorbeeld voor ieder land een categorie aanmaken.

Er is een mogelijkheid dat er advertenties op uw startpagina getoond worden. Voor een klein bedrag kunt u de advertenties dan laten weghalen. In principe is het laten verwijderen van de advertenties niet nodig. Maar u kunt dit bedrag altijd betalen wanneer u zich aan de advertenties stoort. Het is een goed idee om ook videomateriaal aan uw pagina toe te voegen. Hiermee onderscheid u zich enigszins. Het artikel Een eigen startpagina samenstellen voorziet u van nog meer tips.

Want veel dochterpagina’s bevatten alleen maar links. Met een eigen startpagina website kunt u nog meer voordeel hebben. U heeft dan de volledige website in uw beheer. U bouwt er een stukje garantie mee in. U weet tenslotte niet hoe lang uw startpagina blijft bestaan wanneer deze op de website van iemand anders staat.
Free Web Hosting