Wil je een eigen marktplaats runnen?

Voor ieder type website bestaat er wel een PHP script. Er is een speciaal marktplaats CMS waarmee u een advertentie website kunt bouwen. Die advertentie website kunt u via de beheeromgeving erg eenvoudig beheren. Het wijzigen van de kleuren is iets dat eenvoudig te doen is. Het artikel marktplaats script te koop geeft u meer inzicht in dit script. De bestanden kunnen heel makkelijk op uw webruimte geplaatst worden. De eerste keer dat u de site bezoekt wordt het installatieprogramma gestart. U kunt tijdens de installatie de belangrijkste gegevens van de site doorgeven. U kunt daarbij denken aan de websitetitel en de gegevens voor zoekmachines.

Het mooie van het marktplaats CMS systeem is dat u geen enkele opmaakcode hoeft te typen op het moment dat u dat niet wilt. Tekst past u op eenzelfde wijze aan als bijvoorbeeld bij de tekstverwerker Word. Heeft u geen kennis van de techniek, dan is een CMS pakket bij uitstek de tool om een professioneel ogende website te maken. U kunt ook producten van anderen verkopen via uw website. Alles wat daarvoor nodig is, is het inladen van een XML feed met producten. In deze feed komen producten van een andere partij voor.

Er is geen technische kennis vereist voor het beheer van uw website middels een marktplaats CMS systeem. Het doen van aanpassingen via het beheerpaneel is heel erg eenvoudig. De diverse onderdelen waaruit uw website is opgebouwd, hebben in een marktplaats CMS pakket een eigen beheerscherm. Van ieder scherm weet u na enige tijd welk onderdeel daarmee kan worden aangepast.
Free Web Hosting