Startpagina en startpagina script

Een eigen startpagina kunt u op verschillende websites maken. Dit is gratis. Op de meeste pagina’s zal een apart subdomein voor uw startpagina worden aangemaakt.

De website Startpagina.nl zal de bekendste zijn. De links worden gesorteerd op onderwerp. Men kan linkblokjes aanmaken en deze linkblokjes een beschrijvende titel geven. Men maakt voor een onderwerp eenvoudig een categorie aan. Zo kan een bezoeker snel zoeken op uw startpagina. Een beschrijvende titel in uw categorie helpt ook met indexeren in zoekmachines. Belangrijk is dat u uw zoekwoorden gebruikt op de startpagina.

Draait u zelf een startpagina script dan beheert u een gehele startpagina website. Wilt u daar meer over weten? Lees dan eens Maak je eigen site. Een eigen startpagina website opent de mogelijkheid tot geld verdienen. Op uw startpagina kunt u banners plaatsen die wijzen naar uw product. Maar ook kunt u een advertentieblokje van Google Adsense op uw startpagina neerzetten. Maar er zijn tevens voldoende mensen die voor een link willen betalen. Bijvoorbeeld 20 links voor 20 euro.

Door startpagina’s kunnen uw andere sites beter worden gevonden in zoekmachines. Gebruikt u een startpagina script dan zit u al helemaal goed.
Free Web Hosting