Een eigen marktplaats bouwen

Wilt u een eigen marktplaats beginnen? Indien u geen verstand van de techniek heeft, dan is het toch nog mogelijk een eigen advertentie te beginnen. Middels een marktplaats PHP script kunt u op een simpele verstandige uw eigen marktplaats opzetten. Er komt dan een aanpasbare marktplaats website tot uw beschikking. Het aanmaken van een advertentie op uw marktplaats website is voor adverteerders makkelijk te doen. Het reageren op een advertentie is zeer eenvoudig middels een reactieformulier te doen. Met behulp van een formulier dat bij elke advertentie wordt getoond, kan de bezoeker een bericht naar de verkoper sturen.

Het doornemen van marktplaats PHP script is aan te raden in het geval dat u op zoek bent naar een prima marktplaats script. Er schijnt diverse extra opties in te stellen bij het toevoegen van een nieuwe advertentie. Voor iedere afzonderlijke optie kunt u geld vragen. Met het marktplaats script kunt u betaalde categorieën toevoegen aan uw advertentie website. Er worden diverse betaalmethoden met het marktplaats script ondersteund. Via een reactieformulier kan men op advertenties reageren.

Daarnaast heeft u de optie om banners op uw advertentie website te plaatsen. Het plaatsen van een Adsense blokje is erg eenvoudig. Een alternatief is het aanmaken van affiliate banners aan uw advertentie website. Het script is voorzien van een banner rotator.

Uw advertentie website is met het advertentie script voor zoekmachines geoptimaliseerd. Gedurende de installatie kunt u de meta keywords en de meta description invullen. In de beheergedeelte kunt u deze gegevens gemakkelijk weer aanpassen op een later tijdstip. Op de verschillende pagina’s van de rubrieken kunt u verder metagegevens kwijt die bij die categorie horen. Op de website worden de 4 advertenties die u als laatst heeft bekeken, in een apart blokje weergegeven.
Free Web Hosting