Uw favoriete websites op een rijtje

Voor linkbuilding kunt u op een makkelijke wijze gebruik maken van startpagina’s. Backlinks kunnen zorgen voor een hogere positie binnen de zoekmachine Google. Via een zoektocht op Google kunt u enkele startpagina websites vinden. Met behulp van een PHP script kunt u ook zelf zo een website maken.

Ook kunt u bijvoorbeeld een weerkaart of een blok met het laatste nieuws plaatsen op uw startpagina. Wilt u een script voor het beheren van een eigen startpagina website, dan kunt u Uw favoriete websites op een rijtje eens raadplegen. Het script waarover in dat artikel gesproken wordt, is voor enkele tientjes al in uw bezit.

Geld verdienen is niet al te moeilijk met dit script. Het geld verdienen kan bijvoorbeeld met de verkoop van links. Voor het verkopen van backlinks stelt u via de beheeromgeving zelf de prijs van een link in. Er is een koppeling met Mollie ingebouwd in het script waarbij u eenvoudig uw API sleutel instelt. Zo kunnen bezoekers via uw eigen website betalen voor de linkplaatsing. Na een succesvolle betaling zal de software de link direct aan de website toevoegen. Het is dus niet nodig om handmatig een backlink waarvoor is betaald, te plaatsen.

Ook kunt u via banners geld verdienen. Denk aan affiliate banners. Het affiliatenetwerk Daisycon is bijvoorbeeld in te zetten voor affiliate marketing. Een voorbeeld van een affiliatenetwerk dat u kunt gebruiken is Tradedoubler.
Free Web Hosting