Nieuwe startpagina samenstellen

De mogelijkheid om een eigen startpagina website te runnen is er ook voor u. Het zal tijd kosten om zelf een script hiervoor te schrijven. Met een bestaand startpagina script kunt u echter direct aan de slag. Het gaat daarbij niet om het bouwen van een gewone website, maar om het bouwen van een startpagina website.

U installeert het script op uw webruimte. Na een succesvolle installatie kunt u de website vullen met uw eigen startpagina’s. Ook is het voor bezoekers mogelijk zelf een startpagina op uw website aan te maken. Het script stelt u in staat een extra inkomen op te bouwen met de verkoop van links op de startpagina website. Heeft u een website waar men graag een link op zou hebben, dan zult u regelmatig inkomsten hebben hiermee.

Dit gehele proces verloopt automatisch. Het controleren van de betaling neemt de script zelf voor zijn rekening. Als het script ziet dat de betaling probleemloos is verlopen, dan wordt de link direct getoond op de website. De bedragen die moeten worden gerekend kunt u daarbij zelf instellen. Het bedrag dat u vraagt kan voor een link op de homepage hoger zijn dan voor een link vanaf een gewone dochterpagina. Een link op de homepage wordt vaak als waardevoller beschouwd. U kunt de pagina Eigen startpagina lezen als u meer over dit soort scripts zou willen weten. Het artikel verwijst zelf ook weer naar interessante informatie rondom dit onderwerp. Webruimte en een domeinnaam zijn ook nodig om gebruik te kunnen maken van een startpagina script. Zodra u dit ook heeft kan het script worden geïnstalleerd op het webhosting pakket.

De database tabellen die het script nodig heeft, zullen meestal aangemaakt worden door een meegeleverd installatie script. U hoeft dus niet zelf de tabellen aan te maken. Hiermee wordt het voor u gemakkelijker om het script te installeren en gebruiksklaar te maken. Er is op uw website een formulier beschikbaar waarmee bezoekers zich kunnen aanmelden. Na aanmelding kunnen ze zelf een startpagina in elkaar zetten.
Free Web Hosting