Eenvoudig een nieuwe portaalwebsite vormgeven

U kunt een uiterst handig script gebruiken voor het maken van uw eigen startpagina website. Voor de startpagina’s die onderdeel van uw website worden, hoeft u geen folders op uw webhosting pakket aan te maken. Alle pagina inhoud van alle pagina’s wordt opgeslagen in de database. De inhoud van de corresponderende dochterpagina wordt bij een bezoek ingelezen uit de database en vervolgens aan de bezoeker getoond.

Zou u graag zelf aan de slag willen met een startpagina website die op bovenstaande efficiënte wijze te werk gaat? U kunt via de links op Ontwikkel gemakkelijk een nieuwe startpagina website navigeren naar de site van de aanbieder van dit script. Zodra de betaling voor de aanschaf van het PHP script zonder problemen verlopen is, kunt u de bestanden van het script downloaden. Er wordt een separate e-mail gestuurd met de download link. Het is mogelijk om op een later moment een nieuwe versie van het script te downloaden.

Bij het aanmaken van een startpagina kunt u kiezen uit hoeveel kolommen deze bestaat. Dit kan voor iedere pagina afzonderlijk worden ingesteld. Wanneer u een nieuwe rubriek aanmaakt, kunt u kiezen in welke kolom deze dient te worden geplaatst. In een categorie kunnen zowel links als verschillende soorten widgets worden toegevoegd.
Free Web Hosting