Affiliate marketing via je eigen affiliate shop

Een passief inkomen kan op diverse wijzen online worden gerealiseerd. Een voorbeeld is het beginnen van uw eigen affiliate marketing site. Van diverse partijen kunt u de producten binnen uw internetwinkel aanbieden. Iedere keer dat een verkoop middels uw website verloopt, ontvangt u een affiliate vergoeding. Indien uw saldo een bepaalde drempel heeft bereikt, kunt u het geld laten uitbetalen door het affiliate netwerk. Inkomsten opbouwen is niet gecompliceerd met een eigen affiliate shop.

Het automatisch toevoegen van producten binnen uw shop is een mogelijkheid die u bij affiliate marketing zult terugvinden. U kunt productfeeds inladen waarmee veel producten tegelijkertijd kunnen worden geplaatst. In de links binnen deze feed staat een code opgenomen waarmee de adverteerder kan zien dat een verkoop via uw webshop is gerealiseerd. U kunt een PHP script gebruiken waarmee zulke feeds kunnen worden ingelezen. Wanneer u hier meer over wilt weten, dan raad ik u het artikel affiliate webshop beginnen aan.

meegenomen. Dit draagt bij aan de online vindbaarheid van uw eigen affiliate site en betere affiliate inkomsten. De mogelijkheid om productfeeds geautomatiseerd in te laden zorgt ervoor dat het onderhoud van de site u nauwelijks tijd zal kosten. Op ieder moment is er dan een actueel aanbod binnen uw affiliate shop.
Free Web Hosting