Nieuwe startpagina samenstellen

Een eigen startpagina samenstellen biedt een aantal voordelen. Om te beginnen kunt u met een startpagina links aanleggen naar uw favoriete websites. Eigen websites promoten kan ook uitstekend met een eigen startpagina. De mogelijkheid tot geld verdienen met uw startpagina bestaat ook.

Om een eigen startpagina aan te maken dient u zich eerst te registreren. Het aanmeldformulier voor uw eigen startpagina is op veel websites vrij eenvoudig te vinden. Een geschikte website is via Google vrij eenvoudig te vinden. U vindt de websites met zoektermen zoals “eigen startpagina”.

Het is raadzaam om een geschikte naam te bedenken voor uw dochterpagina. Verzin een beschrijvende naam voor het subdomein van uw nieuwe startpagina. Zo zien mensen snel waar uw pagina over gaat. Op veel websites is een algemene linkpagina ook toegestaan. De links op een dergelijke startpagina zullen over verschillende onderwerpen gaan. In dat geval kan een algemene naam wel.

Een kloppend e-mailadres is belangrijk bij de registratie. Soms dient u op een bevestigingslink te klikken waarmee uw aanmelding definitief wordt gemaakt. De website zal deze bevestigingslink per e-mail naar u opsturen. Wanneer deze extra stap er nog niet is, is het invoeren van een correct e-mailadres alsnog zinvol. Mocht u uw wachtwoord kwijt zijn, dan kunt u namelijk instructies aanvragen om uw wachtwoord te herstellen. De stappen die u moet volgen om uw wachtwoord te herstellen, ontvangt u per e-mail. Blijkt het door u ingevoerde e-mailadres niet juist, dan wordt het lastig om uw wachtwoord te herstellen.

Voor meer achtergrondinformatie over het aanmaken van een startpagina zijn er meer artikelen te vinden online. Het artikel startpagina script is een voorbeeld van wat er online te vinden is. Het scheelt een hoop wanneer u vooraf weet welke stappen nodig zijn. Want naast het aanmaken is er ook het onderhouden. Op de website waarnaar we verwijzen vindt u diverse artikelen over het aanmaken en het beheer van een eigen startpagina.

Na het aanmaken is uw startpagina doorgaans leeg. U kunt pas een link toevoegen aan de startpagina wanneer u eerst een rubriek heeft aangemaakt. Links worden altijd gekoppeld aan een bepaalde rubriek. Het is de bedoeling dat u meerdere rubrieken maakt. Een rubriek heeft altijd een titel. De rubriektitel kan bijvoorbeeld een deelonderwerp zijn. Zo rangschikt u uw links naar onderwerp. En ontstaat er voor de bezoeker een logische structuur.
Free Web Hosting