FBME bank

Voor de Federal Bank of the Middle East zijn het zware tijden. De bank is gevestigd in Tanzania en Cyprus. Al enige tijd staat de FBME onder bewind. Activiteiten zijn gestaakt en verschillende bedrijfsonderdelen stopgezet. Klanten kunnen slechts naar een Cypriotische bankrekening dagelijks een kleine hoeveelheid geld opnemen.

FinCEN heeft een rapport opgesteld waaruit blijkt dat FBME Bank dubieuze klanten aantrekt. Hierbij kan worden gedacht aan criminele organisaties. Het rapport van FinCEN in 2014 heeft tot gevolg gehad dat FBME Bank onder bewindvoering is geplaatst.

De sanctie heeft ervoor gezorgd dat mensen hun geld willen opnemen en er nauwelijks geld meer binnenkomt bij de bank. Er is een grote kans dat FBME Bank hierdoor helemaal de deuren kan sluiten. De klantenservice is ook niet goed op de hoogte van het nieuws waardoor veel klanten in de problemen komen.

Op de website FBME Bank: Zypern bettelt in Afrika kunt u meer lezen over de problemen bij FBME Bank. Het is immers zaak dat u zo snel mogelijk uw spaargeld opneemt.
Free Web Hosting