Uw eigen startpagina op touw zetten

U kunt een eigen startpagina op verschillende manieren aanmaken. Op een bestaande startpagina website kunt u zichzelf registreren als paginabeheerder, waarna u een startpagina kunt aanmaken. Het aanmaken van een nieuwe startpagina zal in de meeste gevallen gratis zijn. Ook voor de eigenaar van de betreffende startpagina website heeft uw nieuwe startpagina nut. De website krijgt een streepje voor bij de zoekmachines wanneer er met grote regelmaat nieuwe content verschijnt.

Via een aanmeldformulier kunt u een eigen account aanmaken op een Nederlandse startpagina website. Het zal niet lang zoeken zijn om het aanmeldformulier te vinden. De link naar het formulier is vaak via het navigatiemenu te vinden. De voorpagina van de startpagina website bevat vaak ook een link naar het formulier. De startpagina website zal het aangeven wanneer u iets verkeerd heeft ingevuld. Bang zijn om iets verkeerd in te vullen, is dus nergens voor nodig.

Neem het artikel Uw Nederlandse startpagina samenstellen door wanneer u meer over het aanmaken van een nieuwe startpagina wilt leren. Het artikel bevat een samenvatting van de verschillende handelingen die nodig zijn voor de registratie. Uiteindelijk is het vooral belangrijk dat uw e-mailadres werkt. Naar het door u opgegeven e-mailadres wordt door sommige startpagina websites een bevestigingslink gestuurd waarop u dient te klikken om verder te kunnen.

Als u bereid bent een startpaginascript in gebruik te nemen kunt u ook zelf een startpagina website beginnen. Hiervoor dient u een webhosting pakket te hebben en een domeinnaam. Links verkopen via uw eigen startpagina website wordt dan ook een aantrekkelijke mogelijkheid. Kiest een bezoeker voor een betaalde link, dan is de plaatsing gegarandeerd. Het script controleert de betaling en plaatst bij een succesvolle betaling de link meteen. Zo kunt u met uw eigen startpagina website een extra online inkomen genereren naast uw huidige inkomen.
Free Web Hosting