Beheer van een website

Voor het beheren van uw eigen website is het niet nodig om zelf te programmeren. Vandaag de dag zijn er genoeg CMS pakketten beschikbaar. Aanpassingen aan de site kunnen worden gedaan in een afgeschermd deel van uw site. U dient uw gebruikersnaam en wachtwoord op te geven om toegang tot dit afgeschermde deel te krijgen. Een groot deel van de content wordt als platte tekst ingevoerd. Het CMS pakket giet uw content in de juiste opmaak.

Voor het gebruik van het CMS systeem hoeft u geen verstand te hebben van HTML of programmeren. U hoeft u zich niet bezig te houden met allerlei technische bijzaken. Het maken van een goed verhaal dat kan al aardig wat tijd kosten. Als u zich dan ook op de techniek moet concentreren, kan dat vervelend zijn. Door ook met de techniek bezig te moeten zijn loopt u vertraging op.

Over CMS pakketten is een hoop te vinden online. Zo komt u via de link Betekenis CMS bij een website terecht omtrent CMS systemen. Steeds bestanden op de server moeten wijzigen zal doorgaans verleden tijd worden met het juiste CMS pakket. Plaatjes kunt u toevoegen via het beheergedeelte van uw website.

Veel CMS systemen hebben een database nodig om te kunnen functioneren. Deze dient u dan aan te maken. De inloggegevens van deze database dient u bij de hand te houden. Op een gegeven moment zal het installatiescript de database gegevens nodig hebben.
Free Web Hosting