Eigen startpagina online zetten

De meeste startpagina websites die u zult vinden, zullen Nederlandstalig zijn. Dat is logisch, want startpagina’s zijn vooral in Nederland populair. De link directories die u in het buitenland ziet, hebben toch weer een andere uitstraling. Uiteindelijk was startpagina.nl de eerste website die is begonnen met de typische indeling in dochterpagina’s en rubrieken.

U kunt startpagina’s prima gebruiken voor linkbuilding. Er is nog altijd een groot aantal startpagina websites waar u probleemloos uw eigen startpagina samenstelt. Op deze manier kunt u gratis links bouwen naar uw website. Zou u zelf een startpagina website willen samenstellen, dan is het een goed idee daarvoor een startpaginascript te gebruiken. U heeft naast een startpaginascript ook een eigen domein en een webhosting pakket nodig. Meer over dit PHP script kunt u ook vinden in Startpagina script. U kunt met het verkopen van links geld met uw startpagina website verdienen.

Binnen een handomdraai heeft een gebruiker van uw website een eigen startpagina gevuld met links. Hiervoor dienen zij zich wel eerst via het aanmeldformulier aan te melden op de website.. Bestaande startpagina’s kunnen worden gewijzigd. Het moet gaan om een eigen startpagina. Men kan de startpagina van een andere gebruiker niet wijzigen. Als websitebeheerder kunt u overigens wel van alle gebruikers de startpagina’s veranderen.

Allereerst zet u de bronbestanden van het startpaginascript over naar de webruimte. Het installatiescript start wanneer u met uw browser naar het adres van uw website navigeert. Er wordt om een aantal gegevens gevraagd. Zo kunt u zelf beslissen wat uw inloggegevens zullen zijn. Als de installatie klaar is kunt u inloggen en de kleuren van uw startpagina website wijzigen. Zo kan de ene rubriek een andere kleuren krijgen dan de andere rubriek.
Free Web Hosting