Nieuwe linkpagina

Voor ondernemers is een goede positionering in de zoekresultaten van de zoekmachines zoals Bing en Google erg nuttig. Het groter worden van uw klantenbestand is dan min of meer gegarandeerd. Daarbij helpt het om links vanuit andere websites te hebben die verwijzen naar uw eigen website. Startpagina’s zijn een voorbeeld van pagina’s die u zelf kunt aanmaken en waar u dergelijke links kunt plaatsen. Veelal is dit kosteloos. Ook zelf een startpagina website op uw eigen domeinnaam beheren is mogelijk.

Toch kleeft er wel een nadeel aan een gratis startpagina. Er is weinig zekerheid over het voortbestaan van uw aangemaakte startpagina. U hoeft niet op de hoogte te worden gesteld van de reden. Sterker nog, men hoeft u zelfs niet op de hoogte te stellen van de verwijdering.

Op de pagina Nieuwe linkpagina kunt u meer lezen over een oplossing voor dit probleem. U kunt met behulp van een startpagina script zelf ook een startpagina website beginnen. U houdt zo zelf het heft in handen. De hosting partij mag niet eens uw website verwijderen zolang u netjes betaalt, dus een dergelijk risico loopt u dan niet. De zekerheid die u daarmee krijgt is zeker het geld waard.

Als u al een website heeft kan het misschien op uw bestaande hosting erbij gezet worden. Veel providers ondersteunen meerdere domeinnamen op uw hosting account. Zo hoeft u geen extra hosting pakket aan te schaffen. Mocht het toch niet kunnen, zo duur is een hosting pakket natuurlijk ook weer niet. De prijzen van webhosting zijn de laatste jaren flink gedaald.

Met een goed startpaginascript kunt u links verkopen op de website. Daarbij kan het script zelf zien of er ook daadwerkelijk is betaald en vervolgens de aangemelde link toevoegen aan de door de bezoeker gekozen dochterpagina. Het is dus mogelijk om met een startpaginascript meer te verdienen dan het script u uiteindelijk heeft gekost. Kunt u iedere week enkele uren stoppen in het vullen van uw startpagina website? Een startpaginascript kan u dan ondersteunen in het behalen van online succes.
Free Web Hosting