Een eigen advertentie website maken

Met een advertentie website kunt u eenvoudig aan de zogeheten topadvertentie verdienen. Via de beheeromgeving van het script stelt u hiervan de verschillende opties eenvoudig in. Een script waarbij dit goed kan, kunt u via Een eigen marktplaats bouwen vinden. Het artikel bevat een link naar een goed marktplaats script. U kunt inloggen met beheerrechten op de beheeromgeving. Tijdens de installatie maakt u een beheerdersaccount aan. Diverse betaalgateways worden ondersteund. De payment service provider die uw voorkeur heeft kunt u zo instellen. Het globale kleurschema van uw website is met dit account bijvoorbeeld te veranderen.

Houd er wel rekening mee dat het script een database zal gebruiken. U kunt inloggen met beheerrechten op de beheeromgeving. Tijdens de installatie maakt u een beheerdersaccount aan. Diverse betaalgateways worden ondersteund. De betaalprovider die uw voorkeur geniet kunt u dus eenvoudig instellen. Het globale kleurschema van uw website is met dit account bijvoorbeeld te veranderen.

Het script waarover in het artikel wordt gesproken, is geschreven in PHP. Met beheerrechten logt u op dezelfde omgeving in als voor het beheer van de advertebtues. Omdat u beheerrechten heeft, kunt u alles rondom uw website aanpassen via het beheerpaneel. Het script is aan diverse payment services providers te koppelen. De payment service provider die uw voorkeur heeft kunt u zo instellen. En instructies voor de globale kleuren van uw website en de prijzen van het toevoegen van advertenties op uw website.
Free Web Hosting