Ontwikkel een moderne portaalsite

Zoals u wellicht weet, bestaat een startpagina website grotendeels uit startpagina dochters. Door naar het subdomein van een startpagina te gaan kan de betreffende pagina gemakkelijk worden opgevraagd. De koppeling leggen met de juiste dochterpagina, dat doet het startpagina script voor u. De bezoeker zal de inhoud van de juiste dochterpagina zien. U hoeft dus zelf niet te puzzelen met PHP code. Een dergelijk script is voor nauwelijks geld alvast aan te schaffen. Met een paar makkelijke handelingen heeft u het script aan de praat. Bij de ontwikkeling van het script heeft men om deze reden een veilig PHP inlogsysteem gebouwd.

Men heeft rekening met de beveiliging gehouden bij het maken van het startpagina script. U kunt het bekijken als een stukje extra beveiliging. Dit is wel belangrijk aangezien het om een systeem gaat waarop meerdere gebruikers zich kunnen aanmelden. Het beginnen van een eigen startpagina website is ook voor u zonder veel moeite te doen. In het geval dat u meer informatie zou willen hebben over een startpagina script, dan verwijs ik u naar Startpaginascript. Op een startpagina website bevinden zich een aantal dochterpagina’s, meestal met een eigen thema. De rubrieken kunnen worden gebruikt om het onderwerp weer in deelonderwerpen uit te splitsen.

Het script zorgt ervoor dat het beheer zeer eenvoudig is. Het betreft programmatuur die u op uw webhosting pakket installeert. De broncode van het script controleert bij een websitebezoek welk subdomein wordt aangeroepen. Het PHP script weet zo welke inhoud moet worden teruggestuurd naar de browser.
Free Web Hosting