Op makkelijke wijze een eigen portaal website runnen

Er zijn verschillende wegen voor het opbouwen van een passief inkomen. Een manier is het opbouwen van een eigen website. Het hebben van bezoekers is daarbij uiterst belangrijk. Het helpt om daarbij op de eerste pagina van Google vermeld te worden. Links naar uw zakelijke website zijn daarbij wel belangrijk. Een eigen startpagina samenstellen helpt om deze backlinks in elkaar te zetten.

Via de backlinks op startpagina websites kan er een hogere ranking binnen de zoekmachines gehaald worden. De website eigen startpagina geeft u meer informatie over een script waarmee u een dergelijke website kunt realiseren. U kunt via de link in dat artikel meer vinden over een script dat u daarvoor kunt downloaden.

Het is mogelijk om bezoekers te laten betalen voor aangemelde links. Voor een backlink op een voorpagina kunt u een ander bedrag vragen dan voor een link op een gewone startpagina. Verschillende betaalproviders zijn via het PHP script in te stellen. Een andere manier om betalingen te ontvangen, is het gebruik van Targetpay.

U kunt ook affiliate marketing toepassen tussen de reguliere backlinks door. U genereert bij affiliate marketing inkomsten per sale. Dit is ook bij een affiliate webshop het geval. Binnen uw SEO strategie is het gebruiken maken van startpagina’s altijd een goede keuze.

Affiliate links kunnen dan worden afgewisseld met gewone links. Een voorpagina wordt met het script op dezelfde manier bewerkt als een reguliere pagina. Veel klanten hebben het script al aangeschaft. In feite is zo een website een catalogus waarbinnen de meest uiteenlopende sites worden vermeld.

Er zal een formulier op uw website worden geplaatst waarmee beheerders een eigen startpagina kunnen samenstellen. Daarbij kunnen de beheerders voor iedere rubriek de relevante informatie voor Google invoeren. Het gaat daarbij om de meta keywords en een meta description. Voor iedere rubriek kunnen ook de kleuren gewijzigd worden. Op deze wijze kunt u met behulp van het gebruik van de juiste kleuren de aandacht van de bezoeker naar een bepaalde categorie toe trekken.
Free Web Hosting