Website beheer info

U heeft baat bij het gebruik van een CMS. Wijzigingen aan je website zijn op een gemakkelijke manier aan te brengen met een CMS. U zult niet veel CSS kennis nodig hebben wanneer u een CMS pakket gebruikt. Kun je werken met een tekstverwerker, dan zal ook het werken met de beheeromgeving van een CMS geen probleem voor je zijn.

Gebruik je een CMS dan zal het aanpassen van bestanden op de server niet zo vaak meer nodig zijn. Het CMS pakket zal alles in principe opslaan in een centrale database. Content en opmaak worden van elkaar gescheiden waardoor de kans op fouten wordt gereduceerd. Er zijn verschillende content management systemen beschikbaar waar u een website of intranet pagina mee kan maken. Een CMS pakket is inzetbaar voor meerdere soort sites: nieuws, webshop of blog, het is geen probleem. Het CMS pakket zorgt ervoor dat u dat ene plaatje of die ene tekst snel kunt aanpassen. Kennis van PHP of HTML van uw kant is niet noodzakelijk.

Bent u benieuwd naar uw mogelijkheid? U kunt Beheer CMS doorlezen om meer kennis te vergaren. Meestal wordt er een installatie script meegeleverd.
Free Web Hosting