Site beheer tool

Ook iemand zonder technische kennis kan goed met een CMS pakket overweg. Iedereen kan op deze manier een website bouwen. De kennis die u met CMS pakketten opdoet is ook later weer in te zetten. In de vrije uren kunt u bijvoorbeeld bijverdienen door het onderhoud van websites doen. U heeft er dus niet alleen iets aan voor uw eigen websites.

Een goed startpunt is het artikel . U leest op die pagina meer over de verschillende mogelijkheden die u met een CMS pakket krijgt. u heeft geen kennis nodig van websites bouwen. Verschillende onderdelen van uw website krijgen een eigen beheerscherm binnen de beheeromgeving. U kunt de inloggegevens van uw beheeraccount tijdens de installatie van het CMS pakket instellen. U wordt daarbij door een afzonderlijk script ondersteund.

Via het CMS pakket kunt u op een professionele wijze een zakelijke website bouwen. Wilt u in een team aan de website werken? Een CMS pakket zal zodanig zijn opgezet dat u eenvoudig in teamverband aan een website kunt werken. Er kunnen verschillende accounts worden aangemaakt met beheerrechten. Men kan via het inlogpanel een vergeten wachtwoord eenvoudig herstellen. Wat fijn is, is dat er bij een CMS pakket vaak een aantal HTML designs worden meegeleverd. Binnen de gekozen opmaak kunt u dan bijvoorbeeld eenvoudig de kleuren wijzigen. Als u een goede layout gekozen heeft en de kleuren naar wens zijn ingesteld, dan kunt u de website vullen met teksten. U kunt beschrijven waarom klanten juist met u zaken moeten doen. Wilt u de formulieren op uw site aanpassen, dan is dat ook eenvoudig te doen. U kunt zelf bepalen uit welke velden een formulier bestaat.

Het is verder leuk als uw website een beetje goed gevonden wordt in de zoekmachines. Ook helpt een CMS pakket u vaak bij het vindbaar maken van uw website. In de beheeromgeving kunt u op diverse plekken de zoekwoorden invoeren. Het feitelijke doorgeven aan de zoekmachines doet het CMS pakket voor u.
Free Web Hosting