Uw eigen startpagina bouwen

Uit een eigen startpagina kunt u op verschillende manieren voordeel halen. Er hoeft doorgaans niets betaald te worden voor een eigen startpagina. Vaak wordt een startpagina rondom een bepaald thema gebouwd.

Op uw eigen startpagina heeft u de mogelijkheid tot plaatsen van rubrieken. Binnen de rubrieken kunt u vervolgens links naar gerelateerde sites plaatsen. Soms mogen er ook afbeeldingen en langere teksten aan uw startpagina worden toegevoegd.

De startpagina kunt u inzetten om uw andere websites meer bekendheid te geven. Daarnaast biedt een startpagina vaak ook mogelijkheden tot geld verdienen. Een optie is om affiliate links weer te geven op uw startpagina. Google Adsense is een andere mogelijkheid. Als uw startpagina goed in elkaar steekt wil men zelfs betalen voor links op uw pagina.

Misschien wilt u nu meer weten over het aanmaken van een linkpagina. Het artikel Startpagina script installatie gaat bijvoorbeeld over het aanmaken van uw eigen startpagina. Op de website staan nog een aantal andere teksten over startpagina’s.

Wilt u op een bepaalde site graag een link hebben? Vraagt de beheerder een link terug? Wilt u deze link niet op uw eigen domein plaatsen? Gebruik dan een gratis dochterpagina om de link terug te plaatsen. Een zoekmachine waardeert zulke links vaak ook meer dan 2 sites die een linkruil hebben gedaan.
Free Web Hosting