Bouw je eigen portaalsite

Wilt u zelf een startpagina website beginnen, dan heeft u geluk. Hier bent u namelijk aan het juiste adres. Een startpagina website bestaat voor een groot deel uit links naar andere websites. Meestal zullen de links op onderwerp zijn ingedeeld. Men richt een afzonderlijke startpagina op zo een site doorgaans in rondom een bepaald onderwerp. Men zal dan verder overwegend links over een overeenkomstig onderwerp op een afzonderlijke startpagina plaatsen.

Ongetwijfeld kunt u in PHP zelf een startpagina script ontwikkelen. Hier kan best wat tijd in gaan zitten. Een alternatief is het gebruiken van een reeds bestaand startpagina script. Meer over een kant en klaar startpagina script vindt u in het artikel Uw moderne portaalsite maken. Met een kant en klaar startpagina script is het niet meer nodig om zelf te programmeren. U heeft ook een eigen domein en bijbehorende webhosting nodig.

U kunt de startpagina website meteen gebruiken na het voltooien van de installatie. Men kan zich middels uw website als paginabeheerder aanmelden. Met een eigen account kunnen ze hun eigen startpagina samenstellen. U heeft de optie om diverse widgets aan te maken naast links. Paginabeheerders krijgen bij aanmelding van een nieuwe dochterpagina de mogelijkheid om het subdomein van de pagina op te geven. Per afzonderlijke dochterpagina kunnen de metagegevens voor de zoekmachines worden ingesteld.

Koopt u het startpaginascript dat op de vermelde pagina wordt genoemd? Per afzonderlijke categorie is er vaak de mogelijkheid om de metagegevens in te stellen. Houdt u zich met linkbuilding bezig, dan zal het startpagina script zeker nuttig voor u zijn. U kunt per linkcategorie een beschrijvende tekst toevoegen die uw linkbuilding werkzaamheden nog effectiever maakt. Het terugverdienen van de kosten die u met het script heeft, is behoorlijk eenvoudig. Het script biedt faciliteiten om dat behoorlijk gemakkelijk te kunnen doen. Zou u graag enkele banners aan uw website toevoegen? Het aanmaken van banners is met behulp van het beheerpaneel eenvoudig te doen. Verder is het mogelijk om de banners te laten afwisselen.
Free Web Hosting