Portaalsite ontwikkelen info

Over het opzetten van een eigen startpagina website kunt u op deze pagina meer informatie vinden. Middels een daarvoor bedoeld PHP script is zo een website in elkaar te zetten. Een kant en klaar startpaginascript is betaalbaar te verkrijgen. Waar het bij een startpagina grotendeels om gaat, zijn de links naar andere websites.

Voor linkbuilding kunnen startpagina’s dan bovendien prima worden ingezet. De links worden doorgaans geplaatst op een dochterpagina over een overeenkomstig thema. De pagina Aanmelden startpagina bevat meer informatie rondom het bouwen van een startpagina website met een PHP script. Het installeren is niet lastig.

Het installeren bestaat voor een groot deel uit het kopiëren van bestanden en het plaatsen van een database. Er is een afzonderlijk PHP script meegeleverd dat daarna de databasetabellen voor u aanmaakt en een beheerdersaccount voor u creëert. Het beheer van uw website kunt u na de installatie eenvoudig doen met het door het script aangemaakte beheeraccount.

Men kan zich met behulp van uw website registreren voor het beheer van een eigen startpagina. Hierbij mag men bovendien een subdomein kiezen. Het aantal startpagina’s dat zo kan worden aangemaakt, heeft geen maximum. U hoeft op uw webruimte geen mappen voor de subdomeinen te creëren. Het startpaginascript legt zelf de link tussen startpagina en subdomein. Het script maakt het behoorlijk eenvoudig om een dochterpagina aan te passen. Soms moet een dode link worden verwijderd. Er kunnen nieuwe links bij komen.

Wilt u geld verdienen met het startpaginascript? Geld verdienen is op verschillende wijzen mogelijk met het script. Met het startpagina script kunt u bijvoorbeeld links verkopen. Iemand die een link aanmeldt kan daarvoor op verschillende wijzen betalen. Daarbij zijn banners op een gemakkelijke wijze te toevoegen op uw website. Het plaatsen van een nieuwe banner is enorm simpel.
Free Web Hosting