Maak eenvoudig een nieuwe portaalsite

Extra backlinks plaatsen is prima te doen met behulp van ee eigen startpagina website. U kunt op een dergelijke website diverse dochterpagina’s aanmaken. Per thema is een dochterpagina aan te maken.

Er zal wat PHP code nodig zijn voor zo een website. Deze PHP code kunt u zelf ontwikkelen. Vanzelfsprekend kunt u ook een kant en klaar script kopen. Een bestaand script kunt u vinden via het artikel startpagina script. Via de website van de aanbieder schaft u eenvoudig een dergelijk script aan. Het script wordt geleverd met een allesomvattende beheeromgeving.

Dode links kunnen worden gecontroleerd met een job proces dat wordt meegeleverd. Daarbij ontvangt u iedere dag een e-mail waarmee dode links gecontroleerd kunnen worden. U kunt zo weten welke backlinks er gebroken zijn. U kunt zo de website schoonhouden van niet werkende backlinks. Op deze wijze kunnen paginabeheerders zich gemakkelijk aanmelden op de startpagina website.

Op deze wijze kunt u extra inkomsten genereren. Het plaatsen van Google Adsense is geen enkel probleem. U kunt verder affiliate links tussen de gewone links door toevoegen aan de website. De installatie van het script is heel snel te doen. Het installeren van het script omvat het invullen van 3 verschillende schermen. Het eerste scherm bestaat uit het invullen van de algemene informatie voor de website. Het 2e scherm van het installatiescript wordt gebruikt voor het invoeren van de gegevens van de database verbinding. U kunt het 3e scherm gebruiken voor het aanmaken van uw beheeraccount. Daarbij mag u zelf een gebruikersnaam en een wachtwoord uitkiezen.

Men kan het account inzetten om 1 of meer dochterpagina’s aan te maken. Men kan een dochterpagina per thema registreren op de website. Zo kunnen ook relevante links op iedere dochterpagina worden geplaatst.
Free Web Hosting