Uw bookmarks online beheren

Wilt u een startpagina website bouwen, dan is dat met de juiste software mogelijk. In dit artikel kunt u een link naar informatie over dergelijke software vinden. Met de bijgeleverde beheeromgeving kunt u makkelijk uw eigen startpagina website in elkaar zetten. Men kan zich aanmelden op uw website met behulp van een aanmeldformulier. U kunt beheerders hun eigen startpagina laten samenstellen met behulp van hun eigen account.

Wilt u meer over het script weten waarmee dat te realiseren is? U kunt meer over de voordelen van dit script vinden via startpaginascript. Op die pagina is tevens een link naar de aanbieder van dit handige PHP script aanwezig. Het script is heel eenvoudig aan te schaffen. Op de site van de aanbieder is er ook een handleiding aanwezig. Er is tevens eenvoudig ondersteuning bij het gebruik van dit script te krijgen. Een eigen startpagina kan helemaal naar eigen wens worden samengesteld.

Een beheerder kan diverse rubrieken aanmaken op zijn eigen startpagina, waarbinnen de links kunnen worden geplaatst. Een beheerder kan zijn eigen dochterpagina volledig inrichten naar zijn eigen smaak. Verder kunt u er leuk inkomsten mee genereren. De bestanden zijn eenvoudig naar het hosting pakket over te zetten. Verder kan een installatieprogramma worden gebruikt voor het configureren van de tool. U kunt gedurende het installeren van de software de meest belangrijke informatie invullen. Er kan een titel worden ingevuld die past bij de website. Ook de belangrijkste gegevens voor de zoekmachines zijn eenvoudig in te voeren via het installatieproces.

Direct nadat u online betaald heeft, krijgt u toegang tot de pagina waarop het script te downloaden is. U kopieert de bestanden heel makkelijk naar uw webhosting pakket. Nadat u de bestanden heeft overgezet, kunt u de installatie starten. Wanneer u het installatieprogramma draait, kunt u de belangrijke informatie voor de website invullen binnen de verschillende schermen. Gegevens voor de zoekmachines en gegevens voor de databaseverbinding zijn voorbeelden van dergelijke informatie. Het account dat u voor het beheer gebruikt, stelt u tevens in tijdens de installatie. Daarmee kunt u op elk moment op de website inloggen en beheerderstaken uitvoeren.
Free Web Hosting