Een mobielvriendelijke advertentie site bouwen

Zelf een advertentie website inrichten is eenvoudig te doen met een daarvoor bedoeld PHP script. Met behulp van een beheerpaneel kunt u advertenties aanmaken en bewerken. U gebruikt het beheerscherm om een advertentie aan te maken. Na het aanmaken van een advertentie kan een advertentie worden gewijzigd of verwijderd.

U kunt de pagina marktplaats CMS doornemen wanneer u graag meer informatie over dit script wilt hebben. Op die pagina is er uiteraard ook een link naar het betreffende script aanwezig. Downloaden van het script is ook uiterst eenvoudig te doen. De bestanden kunt u simpelweg op de webserver plaatsen. Er kan met het installatieproces worden begonnen nadat u de bestanden heeft neergezet. De belangrijkste informatie rondom uw website kan eenvoudig via het installatieprogramma ingevuld worden.

De website bevat meer informatie over het advertentie script. De diverse mogelijkheden van het script kunt u vinden op de website van de aanbieder. Zo is het ook voor iemand zonder technische kennis mogelijk om gebruik van het script te maken. Voor het genereren van extra inkomsten is het script heel makkelijk in te zetten.

Wanneer u dat wilt, dan is het ook mogelijk om extra hosting af te sluiten bij het script. Er is een SSL certificaat bij het script inbegrepen, welke direct in te zetten is voor een veilige connectie. Er kan per advertentie een website link en een telefoonnummer vermeld worden. U kunt voor de diverse opties verschillende bedragen rekenen. U kunt diverse betaalproviders gebruiken voor het ontvangen van betalingen.
Free Web Hosting