Maak betaalbaar een moderne portaal site

Op elke dochterpagina is het mogelijk om een aantal categorieen toe te voegen. Binnen deze rubrieken kunt u links plaatsen. Naast links is het ook mogelijk om diverse widgets aan een dochterpagina toe te voegen.

Voor een dergelijke website zult u PHP code nodig hebben. Vanzelfsprekend is het mogelijk om zelf zo een script in elkaar te zetten. Het is ook mogelijk om een reeds bestaand script te kopen. Via de links op Startpagina aanmaken kunt u bij de website komen van de aanbieder van zo een script. Via de website van de aanbieder schaft u eenvoudig een dergelijk script aan. Met het script wordt een zeer uitgebreide beheeromgeving geboden.

Met een meegeleverde job kunnen dode links gecontroleerd worden. U ontvangt frequent een e-mail waarin de links die niet werken staan vermeld. Op deze wijze is bij u bekend welke backlinks er niet meer correct werken. U kunt zo de startpagina website schoonhouden van gebroken links. Nieuwe beheerders van dochterpagina’s kunnen heel eenvoudig zich registreren op de website.

U kunt verder verschillende widgets plaatsen op de dochterpagina’s van uw website. Het is verder mogelijk om het laatste nieuws aan een dochterpagina toe te voegen. Er kan verder een weerkaart aan een dochterpagina toegevoegd worden. U kunt prima extra inkomsten genereren met een startpagina website. Het is uiterst eenvoudig om inkomsten te genereren met de verkoop van links. U kunt verder banners plaatsen op verschillende posities op de website.

Het beheeraccount kan worden ingezet om een eigen startpagina aan te maken. Er kan per onderwerp een startpagina aangemaakt worden. U kunt zo ook links plaatsen op iedere dochterpagina die ook daadwerkelijk relevant zijn.
Free Web Hosting