Beheer gemakkelijk uw site

Veel technische kennis is er tegenwoordig niet meer nodig voor het bouwen van een website. U voert gewenste veranderingen door via het beheerpaneel van het CMS pakket. Voor iedereen is het bouwen van een website zo gemakkelijk te doen. Om hier meer over te lezen, kunt u raadplegen. Op die pagina kunt u meer lezen over de mogelijkheden die tot uw beschikking komen met een CMS systeem. u heeft geen kennis nodig van websites bouwen. Aanpassingen aan uw website aanbrengen kan op een eenvoudige manier via het beheerpaneel. De inloggegevens van de beheeromgeving stelt u tijdens de installatie van het CMS pakket in. U wordt bij de installatie bijgestaan door een apart installatiescript.

Het installatie script zal een beheerdersaccount voor u aanmaken. Daarvan kunt u zelf de inloggegevens kiezen. Met dit account kunt u inloggegevens op het beheerpaneel en de door u gewenste aanpassingen doen. Een groot voordeel van het content management systeem is dat de noodzaak voor zelf programmeren wegvalt.

U kunt gebruikersaccounts toevoegen als u dat wilt. Samen met anderen aan de nieuwe website werken is dus geen enkel probleem. U hoeft dan niet uw eigen inloggegevens aan anderen te geven. De ander krijgt met zijn eigen gebruikersaccount toegang tot het beheerpaneel. Natuurlijk kan een gebruiker zijn wachtwoord vergeten. Onderaan het inlogformulier is een optie voor wachtwoordherstel. Men moet het e-mailadres invullen dat in het CMS systeem aan de gebruiker is gekoppeld.
Free Web Hosting