Je moderne portaalsite realiseren

Startpagina’s rondom een bepaald thema vormen een essentieel onderdeel van een startpagina website. Door naar het subdomein van een startpagina te gaan kan de betreffende pagina gemakkelijk worden opgevraagd. Het PHP script koppelt de aanvraag aan de juiste startpagina. De bezoeker krijgt zo de corresponderende dochterpagina te zien. Zelf programmeren is dus absoluut niet noodzakelijk. Een dergelijk script is voor nauwelijks geld al aan te schaffen. Zonder veel moeite heeft u uw eigen startpagina website gebruiksklaar. Men heeft ook een zo veilig mogelijk inlogsysteem ingebouwd.

Een startpagina script kunt u zien als een beheertool voor uw startpagina website. Het script dient op uw webruimte geplaatst te worden. De PHP code van het startpaginascript wordt bij ieder bezoek aan de site uitgevoerd. De juiste pagina inhoud wordt opgezocht in de database en naar de browser verstuurd. Dit zorgt ervoor dat de bezoeker de juiste startpagina te zien krijgt. Het is helemaal niet vereist om zelf iets te ontwikkelen. Bent u nieuwsgierig geworden naar een script waar de functionaliteiten al in zitten? Bekijk dan Een moderne portaalsite maken eens. U zult dan niet meer veel tijd kwijt zijn aan zelf een startpaginascript bouwen. Met een kant en klaar startpagina script kunt u direct werken aan de inhoud van uw website.

Het aanmaken van een nieuwsblokje is simpel te doen. Ook kunt u stukken tekst op uw startpagina’s toevoegen op het moment dat u dat wilt. De widgets maken het mogelijk om snel een nieuwsblokje toe te voegen op een dochterpagina. U kunt rubrieken ook voorzien van stukjes informatieve tekst. Een andere mogelijkheid is een weerkaartje of knop aan een dochterpagina toevoegen.
Free Web Hosting