Een uitgebreide portaalsite samenstellen

Wanneer u zelf geen product heeft, kunt u de producten van anderen verkopen. U ontvangt dan commissie voor de verkoop van de producten van anderen. Men spreekt ook wel van affiliate marketing. Een startpagina website kan daarvoor worden gebruikt. Ziet u dat wel zitten, lees dan snel verder.

Raadpleeg Aanmelden startpagina voor meer informatie over zulke websites. U kunt heel eenvoudig affiliate links aan uw startpagina website toevoegen. Het is een simpele manier om aan uw eigen affiliate website te komen. Het naar uw eigen wens aanpassen van uw website is prima te doen. Zo kunt u de website een meer informatieve uitstraling geven. Het is mogelijk om ook gewone backlinks te plaatsen naast de affiliate links.

U kunt linkbuilding diensten aanbieden met uw eigen startpagina website. Bestaande scripts zullen het u daarbij eenvoudig maken. Een kant en klaar script biedt doorgaans faciliteiten voor het eenvoudig aanmelden van betaalde links. U mag zelf bepalen hoeveel u vraagt voor een link. Bezoekers kunnen het formulier voor aanmelden van een link vanuit iedere dochterpagina heel gemakkelijk bereiken.

Als u wilt dan kunt u het zo instellen dat banners elkaar afwisselen. Aan een bannerruimte kunnen meerdere banners worden toegewezen. Naast affiliate banners kunt u ook banners plaatsen die wijzen naar uw eigen aanbod. Of een banner van het platform Google Adsense weergeven. Het script geeft verder de mogelijkheid om RSS feeds snel toe te voegen.

Maakt u van een bestaand startpagina script gebruik? Via de beheeromgeving is een aanpassing eenvoudig te doen. U kunt de inloggegevens voor het beheer zelf kiezen. Dit doet u tijdens het installeren.

Als er een ongeldige waarde in een formulier wordt ingevuld, zal de bezoeker hiervan door het PHP script op de hoogte worden gesteld door middel van een melding. Daarnaast bevatten de formulieren technieken voor het herkennen en tegenhouden van spam.
Free Web Hosting