Een nieuwe startpagina online zetten

Een startpaginascript is een CMS script, maar dan bedoeld voor het bouwen van een nieuwe startpagina site. Ook is een script wel eens verouderd en dan kan men proberen over te stappen op een nieuw startpaginascript. Een startpagina website bestaat uit diverse dochterpagina’s die allemaal een eigen onderwerp hebben. De typische indeling komt oorspronkelijk van startpagina.nl waarvan veel klonen zijn gemaakt. U kunt opgeven via welk subdomein uw nieuwe startpagina bereikbaar moet zijn. Het subdomein moet wel nog vrij zijn.

Wilt u zelf met een eigen startpagina aan de slag, dan bevat het artikel Startpagina aanmaken goede tips. Men kan een nieuw gebruikersaccount aanmaken via het registratieformulier. Eenmaal ingelogd in de beheeromgeving is het mogelijk voor de gebruiker om een startpagina te creëren. De programmeertaal PHP wordt meestal voor het bouwen van een startpagina script gebruikt. Het script zal in de regel gebruik maken van een database. U dient het script te installeren op uw webhosting pakket. In veel gevallen is er support bij de aanbieder aan te vragen. Verder heeft het startpaginascript waar u via de link over kunt lezen een andere interessante feature. Met het verkopen van links kunt u online extra inkomsten genereren. Hier hoeft u vrij weinig voor te doen. Natuurlijk is het wel belang dat u voldoende bezoekers heeft.

Houd een aantal zaken goed voor ogen als u een startpagina wilt bouwen die kwalitatief goed is. Focust u zich op de bezoekers in plaats van de zoekmachines. Zoekmachines zullen het opmerken wanneer bezoekers graag naar uw website komen. Startpagina’s zijn een behoorlijk Hollands fenomeen. De opmaak is typerend voor Nederlandse startpagina.
Free Web Hosting